Creëer pure
wellness
in
je
vakantiehuis

Maak van je vakantiehuis een plek van ongezien comfort met een Health Mate® infraroodsauna. Gun je gasten een ontspannende vakantie in totale luxe!

Creëer pure wellness in je vakantiehuis mobile
Infraroodcabines voor uw vakantiewoning

Infraroodcabines voor uw vakantiewoning

Health Mate® is een betrouwbare leverancier van infraroodcabines voor vakantieparken en woningen. Een infraroodsauna is hét kroonjuweel van uw vakantiehuis waarmee u gasten een premium vakantie-ervaring bezorgt.

Onze infraroodsauna’s helpen mensen volledig te ontspannen na een stressvolle periode en sturen vakantiegangers zo ontspannen mogelijk naar huis. De cabines van Health Mate zijn wereldwijd een begrip op het gebied van infraroodsauna’s en zijn dan ook de logische keuze voor uw vakantiewoning.

Levenslange garantie

Met Health Mate® kiest u voor een duurzaam product dat zich onderscheidt met hoogwaardige materialen. Al onze cabines komen met een levenslange verzekering, worden op locatie geleverd en gemonteerd door specialisten.

Helena Mortelmans

“Ik krijg alleen maar goede reacties van mijn gasten. Zij gaan ontspannen naar huis en ik ook!”

Jerome Dubois

“Mijn hele zomer zit al volgeboekt. Mensen zijn duidelijk op zoek naar een Airbnb met dat tikkeltje extra luxe”

Jack Legrand

“Meerdere modellen in één keer aangeschaft voor het hele verblijf. Werden mooi samen geleverd en op minder dan een voormiddag gemonteerd!”

Afspraak maken

Ontdek al onze modellen en de mogelijkheden tijdens een bezoek aan de toonzaal.