Verlicht

chronische pijn

Met een Health Mate® infraroodcabine

Health Mate® is jouw oplossing voor aanhoudende pijn. Een dagelijkse sessie is de ideale natuurlijke pijnstiller voor reuma, pijnlijke spieren, stramme gewrichten en stijfheid.

Pijnverlichting-1
Anaïs Peeters

“Na jarenlang zoeken eindelijk een behandeling gevonden die werkt tegen fibromyalgie: een half uurtje per dag ontspannen in mijn cabine!”

Petrus Moreau

“Enkele maanden ‘out’ geweest door helse pijnen aan mijn polsen. Sinds vorige week terug aan het werk, dankzij Health Mate®!

Chen Nguyen

“Op aanraden van de kinesist infraroodtherapie geprobeerd. Bijna meteen een eigen cabine gekocht. Werkt geweldig.”

KatrienPauwels

Natuurlijke pijnstiller

Regelmatig last van spierpijn of van stijfheid aan je gewrichten? Dan is infrarood jouw ideale oplossing behandeling. Naar het effect van Health Mate® infraroodstraling op het lichaam is sinds 1979 uitgebreid onderzoek gedaan. Het resultaat? De levenskwaliteit gaat er merkbaar op vooruit gaat. 

Blijvende effecten

Op zoek naar een duurzame oplossing tegen chronische pijn? Reuma-patiënten weten als geen ander dat je steeds meer medicatie nodig hebt om de symptomen onder controle te houden. 

Niet met Health Mate®! De infraroodstralen doen je spieren ontspannen, zorgen voor een betere doorbloeding en wekken endorfine op. De straling dringt tot diep in je lichaam door, waardoor de pijnverlichtende effecten langdurig merkbaar zijn. 

Pijnverlichting-2

Een dagelijkse sessie van 20 minuten maakt jouw leven leefbaar!

Kom onze

cabines testen!

Ervaar het therapeutisch effect van onze cabines tijdens een vrijblijvend testmoment.

Unieke Tecoloy-stralingselementen

Onze stralingselementen sturen infraroodstralen op 6.340 nanometer door je lichaam, precies de juiste golflengte voor een optimaal therapeutisch effect.

Pijnverlichting-3
Brochure_Download

Download de Health Mate® Brochure

Ontdek al onze infraroodcabines, onze stralingselementen en de gunstige effecten van infraroodtherapie op jouw lichaam.