Getuigenissen

Marc Herremans

IRONMAN

Marc ‘Ironman’ Herremans voorstellen, hoeft wellicht niet meer. Hij werd 2-voudig Belgisch kampioen olympische afstand triathlon, 4de in de Ironman van Australië, 6de in de Ironman van Hawaï en werd in 2002 door de Belgische sportpers uitgeroepen tot sportpersoonlijkheid van het jaar. Door een fietsongeval raakte hij verlamd, maar dat gaf hem tegelijk de drive om door te zetten. Marc bleef trainen en won in 2006 de Ironman van Hawaï in de handcycle-divisie. Marc: “Door mijn verlamming heb ik vaak last van mijn rug en heb ik veel spierspasmen en spierpijn. Zonder mijn infraroodsauna van Health Mate® zou ik wellicht pijnstillers nodig hebben en veel meer kine, maar dat hoeft nu niet. Mijn dagelijkse infraroodsessie houdt mijn spieren soepel en laat me toe mijn training op te drijven. Vooral in de aanloop naar een wedstrijd is mijn Health Mate® infraroodsauna onmisbaar. Het is mijn natuurlijke pijnstiller!”

Lees verder
Marc Herremans tablet
MHerremans
Nick Nuyens tablet
NickNuyens

Nick Nuyens

WIELRENNER

Wielrenner Nick Nuyens stopte begin 2015 met koersen. Tijdens zijn profcarrière was zijn Health Mate-infraroodcabine onmisbaar. Nick: “Mijn lichaam zag tijdens trainingen enorm af. In mijn zoektocht naar een manier om het herstel van mijn spieren te optimaliseren, kwam ik terecht bij de infraroodsauna’s van Health Mate®. Ik ondervond dat ik sneller recupereerde waardoor ik de trainingsintensiteit nog kon opvoeren. Fysieke en mentale vermoeidheid verdwenen in mijn Health Mate® infraroodsauna. Health Mate® levert topkwaliteit en topservice. Bovendien garanderen ze een levenslange garantie. Dat is dus zorgeloos genieten!”

Katrien Pauwels

BELGISCH KAMPIOENE KUNSTSCHAATSEN

Katrien Pauwels is 9-voudig Belgisch kampioene kunstschaatsen en nam in de jaren 80 twee keer deel aan de Olympische winterspelen. Competities doet ze niet meer, maar ze geeft nog wel les aan gevorderde schaatsers. Katrien: “Ik ging vroeger weleens naar een gewone sauna, maar dat was toch niet hetzelfde. Je moest de verplaatsing maken, je afspraak respecteren… Sinds ik thuis zelf mijn infraroodsauna van Health Mate® heb, is er een nieuwe wereld opengegaan. Ik kies zelf mijn saunamoment, neem m’n favoriete muziek mee en ik kan me écht ontspannen. De infraroodstralen doen enorm deugd aan mijn spieren – als schaatser gebruik ik ze allemaal! – en ook mentaal kom ik tot rust. Het is tegelijk een moment van afzondering en bezinning. De warmte in een gewone sauna is bijna ondraaglijk, het is ‘afzien’. Mij krijg je er alleszins niet meer in. In mijn Health Mate® infraroodsauna is het ‘genieten’. Ik neem er 2 à 3 keer per week de tijd voor. Liefst ‘s avonds, als een ritueel voor het slapengaan. En geloof me, ik ben zo rustig en ontspannen na zo’n saunabeurt dat ook de kwaliteit van mijn slaap veel beter is!”

Lees verder
KatrienPauwels
JurgenVDB

Jurgen Van den Broeck

WIELRENNER

Wielrenner Jurgen Van den Broeck heeft spijt dat ie zich pas sinds kort een  Health Mate® infraroodsauna heeft aangeschaft. Jurgen: “Ik heb begin dit jaar een infraroodsauna van Health Mate® gekocht. Had ik dat maar eerder gedaan! Tijdens de voorbereiding op het wielerseizoen heeft mijn infraroodsauna me geholpen om mijn trainingssessies lichter verteerbaar te maken. 
Vooral als je je in ons klimaat moet voorbereiden, doet het extra deugd om na een lange, koude en vaak natte rit te relaxen en je spieren weer door en door op te warmen.”

Wat is jouw ervaring

Wat is jouw ervaring met een Health Mate?