Boost je
gezondheid

Met een Health Mate® infraroodcabine

Health Mate® is het geheime wondermiddel voor iedereen die werk wilt maken van een betere gezondheid. Genees en revalideer sneller, verlies overtollige kilo’s, zweet giftige afvalstoffen uit en verstevig je immuunsysteem met een dagelijkse sessie!

Pijnverlichting-2
Bavo Rondeels

“Mijn Health Mate lijkt wel een oplossing voor al mijn kwaaltjes. Ik ga lichter door het leven, fysiek en mentaal.”

Guinevere Denruyter

“Om een burn-out te overwinnen, trek je je aan kleine dingetjes op. In mijn geval was dat mijn dagelijkse infraroodsessie.”

Bert Hendrix

“Blij dat ik voor de grote cabine gekozen heb. Heel het gezin geniet nu samen!”

Gezondheid-3

Zijn de resultaten merkbaar?

En of ze merkbaar zijn! Infraroodtherapie stimuleert de bloedsomloop, waardoor het hart krachtiger gaat kloppen en de bloedvaten verwijden. Dit stimuleert een betere doorbloeding en worden je lichaamscellen beter van zuurstof voorzien. 

Een betere bloedcirculatie betekent dat gifstoffen van het celniveau naar het huidoppervlak stromen, waar ze worden uitgezweet. Zo verbeter je je cellen en versterk je het immuunsysteem. 

Versterk je
immuunsysteem!

De therapeutische effecten van infrarood zijn wetenschappelijk bewezen. Onze warmtestralers verhogen je lichaamstemperatuur, wat de productie van witte bloedcellen stimuleert. 

Die worden aangemaakt wanneer je lichaam zich moet beschermen tegen virussen, bacteriën of parasieten. Dankzij Health Mate heeft jouw afweersysteem dus altijd een legertje witte bloedcellen klaarstaan tegen mogelijke indringers!

Gezondheid-1
Gezondheid-2

Een fysiek en mentaal vangnet

Health Mate® biedt steun aan mensen met fysieke klachten, maar helpt ook bij mentale vermoeidheid. Zo verminderen symptomen bij mensen met een depressie al na een enkele sessies. Infraroodstraling zorgt voor een betere doorbloeding en ontspant je spieren, óók je hersenen.

Infraroodtherapie werkt stressverlagend, zorgt voor een betere nachtrust en verhelpt ook psychosomatische klachten.

Kom onze

cabines testen!

Ervaar het therapeutisch effect van onze cabines tijdens een vrijblijvend testmoment.

Brochure_Download

Download de Health Mate® Brochure

Ontdek al onze infraroodcabines, onze stralingselementen en de gunstige effecten van infraroodtherapie op jouw lichaam.