Betere sportprestaties

Met een Health Mate® infraroodcabine

Haal het meeste uit je lichaam met Health Mate®. Verbeter je resultaten en recupereer efficiënter en genees sneller van blessures dankzij de wonderen van infrarood.

Ontspanning-1
Pieterjan Mortier

“Aan iedereen die snel last heeft van verrekkingen: probeer infrarood! Een wondermiddel wanneer je intens wil sporten zonder pijn nadien.”

Faoud Ketir

“Een ploegmaat heeft een grote cabine waar we regelmatig met het team ingaan. Ideaal als recuperatie én teambuilding”

Nina Vanwezenbeeck

“Op aanraden van de dokter infrarood geprobeerd. Deed wat het moet doen, ben weer zonder last aan het trainen”

Ontspanning-2

Jouw persoonlijke coach,
trainer en masseur

Onze Tecoloy® stralingselementen zijn afgesteld op jouw lichaam voor een optimale therapeutische werking. De infraroodstralen dringen tot diep in je lichaam door, waardoor je spieren en gewrichten zich ontspannen. 

Dankzij Health Mate begin je aan een training met een flexibel lichaam. Voorkom blessures door gespannen spieren met een korte sessie voor en na je training. Infrarood stimuleert je bloedcirculatie, wat resulteert in een beter uithoudingsvermogen en snellere recuperatie.

Ideaal alternatief voor
druk sportschema

Heb je een drukke sport– of werkagenda? Het is niet altijd even makkelijk een training in te plannen. Een infraroodsessie is vaak de ideale oplossing! Tijdens een half uurtje in je cabine verlies je ongeveer evenveel zweet als tijdens een sportsessie.

Bovendien verstevig je je lichaam en maak je je spieren klaar voor een volgende fysieke inspanningen, waardoor je in de toekomst nóg beter gaat presteren

Pijnverlichting-3

Verbeter je sportprestaties door af en toe gewoon even helemaal stil te zitten!

Kom onze

cabines testen!

Ervaar het therapeutisch effect van onze cabines tijdens een vrijblijvend testmoment.

MHerremans

Health Mate®, de ideale ploegmakker van elke sporter

Opwarming

Maak je spieren eenvoudig soepel en flexibel

Bescherming blessures

Elke sporter weet: goed opwarmen = minder kans op blessures. Met Health Mate® maak je je spieren klaar voor een inspanning zonder onnodig energie te verspillen. 

Permanente flexibiliteit

Uit onderzoek blijkt dat een sessie van 40 minuten in je Health Mate® infraroodsauna zorgt voor een permanente stijging van 0,5 % qua flexibiliteit!

Sneller recupereren

Na een fysieke inspanning recupereren je spieren sneller omdat elke cel in het lichaam doorbloed wordt. Dat maakt ook dat spierblessures tot drie keer sneller herstellen.

Unieke Tecoloy-stralingselementen

Onze stralingselementen sturen infraroodstralen op 6.340 nanometer door je lichaam, precies de juiste golflengte voor een optimaal therapeutisch effect.

Ontspanning-3
Brochure_Download

Download de Health Mate® Brochure

Ontdek al onze infraroodcabines, onze stralingselementen en de gunstige effecten van infraroodtherapie op jouw lichaam.