Vraag je Health
Mate
brochure aan

De Health Mate brochure staat boordevol handige informatie over infraroodcabines. Welke houtsoorten zijn het meest geschikt? Wat zijn stralingselementen? Wat is het effect ervan op je lichaam? Welke golflengte heeft het meeste impact op je gezondheid? Op al deze vragen wordt een helder antwoord geformuleerd in de brochure. Download hem gratis onderaan de pagina!

Brochure hero sectie
Health Mate Brochure
Isabelle Dupont

“Ik twijfelde al een tijdje tussen een groter of een kleiner model. In de brochure staat het verschil tussen de twee goed uitgelegd, dus mijn keuze is gemaakt!”

Marc Anders

“Ik heb de brochure per post bij mijn ouders laten leveren. Hopelijk vinden ze nu eindelijk een cabine die bij hen past.”

Piet Verbeeck

“Heldere brochure!”

Wat vind je terug in

de brochure?

Alle cabines op een rij

Alle cabines

op een rij

Health Mate heeft een groot aanbod aan infraroodsauna’s, zowel therapeutische professionele als basis cabines. Ontdek ons volledige gamma in de brochure!

Wat doet het voor

je gezondheid?

Iedereen heeft zijn eigen reden om een Health Mate infraroodsauna te kopen. Ook voor jou bestaat er een cabine die perfect past bij jouw noden. In onze brochure vind je de cabine die bij je past!

Wat doet het voor je gezondheid
Wat voor infraroodstraling

Wat voor infraroodstraling?

Infraroodstraling is een complex beestje. Exact welke golflengte is nu precies de juiste voor jouw lichaam, en waarom? Je leest het in deze brochure!

Ontvang de
brochure in je mail
-of brievenbus

Je bladert liever door een fysiek exemplaar? Dat kan! Bezorg ons je adres en wij bezorgen de brochure eerstdaags in je brievenbus!

Pijnverlichting-3

Vraag je
Health
Mate brochure aan

De brochure zal enkel digitaal verstuurd worden.